BuurtBuik Oud-Zuid opent in Huize Lydia

BuurtBuik bij Huize Lydia: Iedere zaterdag gratis, gezonde maaltijden

Bewoners van Oud-Zuid opgelet:  u bent iedere zaterdag tussen 13:00 – 14:00 welkom bij Huize Lydia om een gratis, gezonde lunch af te halen, vers voor u bereid door de vrijwilligers van BuurtBuik. BuurtBuik zet zich in tegen voedselverspilling en maakt van gered voedsel gratis, gezonde gerechten.

Geen zin om te koken, komt u niet uit deze maand of wilt u een nieuw gerecht proberen? Meldt u dan aan via deze link! Goed om te weten: gedurende corona kunt u de lunch alleen afhalen. Tip: neem als het mooi weer is een mes, vork en lepel mee! Dan kunt u lekker in een park eten. Als de regels het weer toestaan bent u ook welkom om op locatie te eten.

Benieuwd naar het menu? Deze wisselt ieder weekend maar in de regel kookt BuurtBuik Oud-Zuid lekker gezond met verse ingrediënten. Daarbij wordt zij geholpen door verschillende lokale leveranciers, zoals Rise Bakery, de Albert Heijn en de Ekoplaza.

Door samen te eten en te ervaren wilt BuurtBuik de buurt nog meer verbinden. Dit doet zij met gepassioneerde vrijwilligers, kwalitatieve leveranciers en de allerleukste eters. En: als de coronamaatregelen dit toestaan organiseert BuurtBuik Oud-Zuid zo nu en dan een gezellig evenement bij Huize Lydia. Denk aan kooklessen, workshops of optredens. Volg de BuurtBuik Instagram om hiervan op de hoogte te blijven!