Workshop fotografie 60+

Fotografen en ‘fotowieven’ Caro Bonink en Ingrid de Groot zijn vriendinnen, collega’s en beide afgestudeerd aan de Fotoacademie.  De Fotowieven geven al 6 jaar fotografieworkshops aan 60plussers in het ontmoetingscentrum De Buurman (de Pijp). Caro heeft bijvoorbeeld met 16 ouderen het fotoboek ‘Kijk in de Pijp’ gemaakt. Caro’s tante Annie van 101 heeft zelfs meegedaan. In Huize Lydia gaat Caro deze zomer twee Workshops Basiskennis Fotografie geven.


Zomerworkshop Basiskennis Fotografie

Op een rustige manier met uw (nieuwe) digitale camera aan de slag? Kom dan naar de Zomerworkshop Basiskennis Fotografie. De beginselen van de fotografie worden op een eenvoudige manier uitgelegd. We gaan samen oefenen met de belangrijkste instellingen van de camera. Thuis en in de les oefent u met leuke opdrachten. En we nemen de tijd voor de fotobesprekingen. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Zomerworkshop 1: 

Data: vrijdag 16 juli, dinsdag 20 juli, vrijdag 23 juli, dinsdag 27 juli, vrijdag 30 juli 

Tijden: 14:30-16:00 uur

Zomerworkshop 2: 

Data: vrijdag 20 augustus, woensdag 25 augustus, vrijdag 27 augustus, woensdag 1 september, vrijdag 3 september

Tijden: 14:30-16:00 uur

Kosten per workshop: € 95,- voor 5 lessen van 1,5 uur

Meer info: www.fotowieven.nl

Aanmelden via: fotowieven@gmail.com of bel Caro: 0643013410