Buurtlunch in het Olympisch Stadion!

Maandag 6 september 2021 van 12.15 uur tot 14.00 uur. Voor en door de buurt: speciaal voor de bewoners in Amsterdam Zuid maken Combiwel Buurtwerk, Cordaan, Opbouwwerk SOOZ en de Buurtbuik het mogelijk heerlijk te komen lunchen in het monumentale Olympisch Stadion! De vele vrijwilligers in zuid gaan zorgen voor een prachtig evenement met waar maximaal 300 buurtbewoners deel van uit kunnen maken. Het programma is divers. Tijdens de heerlijke lunch zijn er muzikela optredens en is er een heuse bingorette!

De buurtlunch wordt kosteloos aangeboden en vindt plaats op maandag 6 september 2021 van 12.15 uur tot 14.00 uur
in het Olympisch Stadion (hoofdingang, de deuren zijn vanaf 12.00 uur open)

U bent van harte uitgenodigd! Meld u vóór 1 september aan bij Huis van de Wijk Olympus, tel.nr: 020 679 6825.

Tot ziens in het Olympisch Stadion!