Themabijeenkomsten in Buurthuis Lydia

Regelmatig organiseert Combiwel Buurtwerk op woensdagmiddag in Buurthuis Lydia op het Roelof Hartplein themabijeenkomsten. Onder leiding van een deskundige ontvang je informatie en worden deze onderwerpen met je besproken.

Woensdag 18 mei 2022 van 14.00 - 15.00 uur

Wat is een Positieve Leefstijl?

Zou u uw leefstijl nader willen onderzoeken? Dan is deze bijeenkomst iets voor u! Onder leiding van Fleur Groenewegen leefstijlcoach in Amsterdam Zuid, onderzoekt u hoe u uw gezondheid ervaart. Niet alleen uw lichamelijke gezondheid maar ook het mentale en sociale aspect staan centraal. Vervolgens bespreken we mogelijke stappen die u kunt zetten om uw gezondheid te verbeteren en welke mogelijkheden er zijn om tot een Positieve Gezondheid te komen.

 

Woensdag 15 juni van 14.00 - 15.00 uur: Is uw geld veilig?

Nu of in uw toekomst is er soms hulp nodig bij het boodschappen doen of bij geldzaken. Vaak doen familieleden of bekenden dit. Gelukkig gaat dit meestal goed! Toch gebeurt het wel eens dat de helper misbruik maakt van het geld. Op deze middag hoort u wat u daartegen kunt doen, welke mogelijke dilemma's u kan ervaren en wie u hierbij kan helpen. De bijeenkomst wordt begeleid door Carla Schroder, netwerkcoördinator Buurtteams Amsterdam Zuid.

15 juli van 14.00 - 15.00 uur: Op vakantie in Mokum

Wat gaat u doen deze zomer? Wist u dat er heel veel (gratis) leuke en interessante activiteiten in Amsterdam plaatsvinden deze zomer? Tijdens deze bijeenkomst hoort u hier alles over. Maak vervolgens samen met Combiwel buurtwerk en buurtbewoners uw eigen ‘reisprogramma’!

Blijft u na afloop nog even?