Sound en breath journey in Buurthuis Lydia op 18 februari

Wil je ervaren hoe klank en adem een diepe ontspanning kunnen brengen? Kom dan naar de Sound & Breath sessie op zondag 18 februari, gegeven door Hille Hoogland, soundhealer en Francis van de Wiel, ademcoach.

Zij geven deze sessies op verschillende plekken in de stad, omdat er veel behoefte is aan ontspanning, verbinding en rust: “We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om dit te ervaren. Daarom geven wij deze sessies graag aan mensen met een kleine beurs (bijvoorbeeld met een stadspas). We starten om 15.15 uur en de sessie duurt tot ongeveer 16.30 uur. We beginnen de middag met een korte deelronde met de talking stick. Dan volgt een begeleide meditatie door Francis. Hierna zal Hille met verschillende instrumenten zoals klankschalen, drum, gong een 'bad' van geluid brengen. Ervaring met meditatie is niet nodig. Er zijn yogamatten en dekens aanwezig. Mocht liggen moeilijk gaan, dan is zittend op een stoel ook mogelijk.”

Dit is wat een deelnemer zei over de sessie: “Voor mij was de combinatie van de klankschalen en de totale ontspanning een zeer fijne ervaring. Ik heb die nacht heel goed geslapen en de dag daarna voelde ik mezelf nog steeds zeer kalm. Ik zou deze sessie zeker aanraden. “

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

18 februari 2024 van 15.15 - 16.30 uur

Deelname: €3,50 per deelnemer

Aanmelden kan via: hillehoogland@hotmail.com