Doe mee met een mooie fietstocht in Amsterdam Zuid op 14 juli

Zondag 14 juli organiseren Doortrappen, Buurthuis Lydia, Huis van de Wijk Rivierenbuurt en ontmoetingsplek De Coenen een gezellige gratis fietstocht voor 55-plussers door onze prachtige buurt. Zonder zorgen en met plezier op de fiets, daar staat Doortrappen voor. Bij het initiatief Doortrappen, dat opgezet is door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, kun je ook terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen te delen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer.

We trappen af om 11.00 uur bij Buurthuis Lydia, waar u handige informatie krijgt van Doortrappen over veilig fietsen. Daarna gaan we op pad voor een route van 15-20 km naar het zuiden langs de Amstel en terug door Buitenveldert en de Rivierenbuurt. Tussendoor maken we een stop bij Huis van de Wijk Rivierenbuurt voor koffie, thee en koek. Cok Oostveen geeft hier een introductie over fietsgroepen.nl. Daarna vervolgen we de tocht en eindigen we weer bij Buurthuis Lydia.

Zin om mee te gaan op zondag 14 juli? Meldt u dan aan via info@buurthuislydia.nl en u ontvangt zelfs een gratis fietsspiegel voor onderweg! Samen maken we er een prachtige fietstocht van! Meer informatie op www.doortrappen.nl/amsterdam

Dag: Zondag 14 juli 2024

Tijd: 11 uur

Locatie: Buurthuis Lydia, Roelof Hartplein 2a, Amsterdam