Locaties in Zuid

Huis van de Wijk De Pijp
2e van der Helststraat 66
1072 PG Amsterdam
020-5709640
huisvandewijk.depijp@combiwel.nl

Huis van de Wijk Lydia
Roelof Hartplein 2a
1071 TT Amsterdam
020 - 662 94 97
j.rijzinga@combiwel.nl

Servicekantoor Stichting Combiwel Buurtwerk
Bezoekers: Vlaardingenlaan 15, 1062 HM Amsterdam
Post: Postbus 95304, 1090 HH Amsterdam
t. (020) 575 47 00 | buurtwerk@combiwel.nl

Stel je vraag

Invalid Email

Ons Buurtwerk Team Amsterdam Zuid

Anne Jacobse

welzijnscoach & buurtwerker

Al 35 jaar zet Anne zich tomeloos in voor de Amsterdammers en bouwt zij aan duurzame verbindingen. Met haar ervaring en enthousiasme weet zij bovendien mensen vertrouwen te geven en in hun kracht te zetten.

Asmat Molawizadeh

begeleider vrijwilligers in de wijk bij VEiZ

Onze goeroe bij Voor Elklaar In Zuid op het gebied van vrijwilligers. Wil je iets weten over vrijwilligers? Dan moet je bij Asmat zijn! Altijd vrolijk en iemand die je in de watten legt met koffie of thee en fijne gesprekken.

Cristel Prins

administratief medewerker

Bij Voor Elkaar In Zuid matcht zij door te verbinden. Haar extra inzet is bijzonder. Zij biedt de warme omarming die je als hulpvrager of als vrijwilliger nodig hebt.

Henriette Kruijt

buurtwerker

Alleskunner! Maakt ons vaak aan het lachen en doet veel. Zoveel, dat wij ons afvragen of ze niet stiekem een tweelingzus heeft in het werk. Is als ambulant buurtwerker voor de buurt en met de buurt.

Jan Willem Vriethoff

buurtwerker

Jan Willem is bekend als actieve bewoner die vele buurtinitiatieven in Amsterdam Oud Zuid heeft opgezet. Inmiddels is hij op professionele basis ons ambulante buurtwerkteam Zuid komen versterken!

José Helmer

buurtwerker Huis van de Wijk Lydia

José heeft een frisse en creatieve kijk op zaken, een heldere mening en weet van aanpakken. Een locatiegebonden buurtwerker met passie voor welzijn gecombineerd met een zakelijke affiniteit.

Jowan Rijzinga

locatieleider Huis van de Wijk Lydia

Stille kracht, rots in de branding. Als je Jowan iets vraagt dan kun je er niet alleen van uitgaan dat het gebeurt, maar ook dat hij de volgende stap al heeft overdacht. Iemand waar je op kan bouwen.

Lieke Teurlings

programmacoördinator De Buurman

Een strakke planner met gevoel voor organiseren. Loyaal, openhartig en creatief. Lieke brengt hierdoor mensen heel makkelijk bij elkaar.

Maartje Gerretsen

coördinator Voor Elkaar in Zuid

Onze Voor Elkaar in Zuid collega vanuit Dynamo. Maartje heeft hart voor het werken met vrijwilligers en de hulpvragers. Ze houdt vooral van netwerken en uitvogelen hoe 1 + 1 = 5 wordt.

Madelon Bos

coördinator Voor Elkaar In Zuid

Een krachtige vrouw die niet gek te krijgen is! Iemand waar je altijd bij terecht kan voor een luisterend oor. Madelon ziet kansen voor verbindingen en knoopt dan graag de lijntjes aan elkaar.

Mariska van der Werf

buurtwerker

Creatieve duizendpoot met visie die makkelijk schakelt en snel oplossingen en verbindingen ziet tussen buurtbewoners, organisaties, activiteiten en buurtinitiatieven. En dat alles met een aanstekelijke dosis vrolijkheid en enthousiasme.

Mary Blokker

binnendienstmedewerker Voor Elkaar in Zuid

Mary is belangrijke schakel en een onmisbare kracht bij Voor Elkaar In Zuid. Vanuit Huis van de Wijk de Pijp werkt zij liefdevol en oplossingsgericht aan de realisatie van matches tussen hulpvraag en helper.

Ozcan Basyigit

locatieleider Huis van de Wijk de Pijp

Goedlachse collega met veel pit en een goed oog voor logische oplossingen. Ozcan is een kei met de vrijwilligers, regeld de locatiezaken goed en is een perfecte gastheer voor de vele bezoekers en gebruikers.

Rozella Oostveen

manager Buurtwerk Zuid

Rozella heeft een duidelijke visie op leidinggeven, denkt mee en faciliteert, waardoor het team zich goed blijft ontwikkelen. Ze is gedreven om helderheid en kaders te geven waarbinnen het team veel zelf kan beslissen.

Silvia Spong

buurtwerker

Waar je in een wijk motivatie en enthousiasme nodig hebt, is Silvia de buurtwerker voor de job! Haar motto is dan ook om mensen mee te laten participeren door met de juiste aandacht de bewoners in hun kracht te zetten. Wat wil je nog meer?