Buurt In Beweging | Smaragdplein

Samen bewegen en elkaar ontmoeten bij jou in de buurt. Op het plein of het grasveldje; in ieder geval dicht bij huis. Buurt in Beweging komt naar verschillende pleinen en straten in Amsterdam Zuid. Ook bij jou in de buurt! Bijvoorbeeld vanaf 5 oktober elke week op dinsdag op het Smaragdplein.

Wat gaan we doen?
Wandelen, dansen, jeu de boules, een sportles op maat, maar bijvoorbeeld ook gezamenlijk een geveltuin aanleggen. Alles is mogelijk. Belangrijkste is: wat zijn jouw wensen en ideeën? Er is altijd een moment van actie, een bakje koffie/thee en tijd voor een praatje. Ontmoeten, plezier en gezelligheid staan voorop. Alles mag en niets moet.
Wij helpen met opstarten, met organiseren en geven training en advies, zodat na 2 maanden buurtbewoners op hun plein zelfstandig doorgaan. Wij trekken dan door naar een andere plek, maar blijven betrokken en houden contact.

Kom naar buiten en doe mee! Meer weten?
Leo Heldoorn | 06 242 416 27 | l.heldoorn@combiwel.nl

OPEN DE FOLDER IN PDF