Dansen is gezond

Ook wie (ver) boven de 70 jaar is kan nog genieten van dansen op muziek. Dat doen we op donderdag. Kom meedoen! U kunt uw emoties in bewegingen uitdrukken. Het gaat bovendien niet alleen maar om het dansen, het is een speciaal voor ouderen ontworpen bewegingsprogramma. De choreografieën zijn van artistieke kwaliteit en er wordt rekening gehouden met uw fysieke mogelijkheden. De lessen beginnen altijd met een warming-up voor het hele lichaam. Ook worden fysiotherapeutische elementen gebruikt. Altijd in een vrolijke sfeer, waarbij de deelnemers de mooie en elegante choreografieën gemakkelijk kunnen uitvoeren. Gezondheid, het trainen van de hersenen, het behouden van elasticiteit en het ontwikkelen van een gevoel voor balans staan centraal in de lessen.

  • september & oktober: Hongaarse volksdans november & december: Salsa
  • januari & februari: Flamenco
  • maart & april: Hawaiianse dans
  • mei & juni: Herhalingen, danstheater- en choreografiegeheimen

Op donderdag 1 september start een nieuwe beginnersgroep. Komt u een keertje kijken en wellicht ook meedoen? U bent welkom tussen 16:00 en 17:00 uur!

Informatie: Katalin Kertész

samiszen@gmail.com

De workshop is gratis!