Aan de wandel met Elke – nieuw wandelclubje vanuit Buurthuis Lydia

Elke's wandelclubje gaat van start op 12 februari! Iedere tweede maandag van de maand komen de deelnemers samen voor een kalmerend uurtje wandelen. Om 10.30 uur start het clubje vanuit het buurthuis. Het wandelclubje staat in het teken van je verbinden (met elkaar), maar biedt ook de mogelijkheid om heerlijk in stilte te wandelen als u dat liever wilt. Het wordt zeker geen druk kletsgroepje! De wandelingen zijn meer dan alleen bewegen; het is een moment van verbinding, rust en reflectie. Voelt u de behoefte om de drukte te ontvluchten en deel te nemen aan het wandelclubje? Aarzel dan niet en meld u aan door een e-mail te sturen naar Elke via: n.lint@upcmail.nl.

Heeft u zin in een kopje koffie of thee vooraf (op eigen rekening)? Dat kan! Het buurthuis opent de deuren vanaf 10 uur.

Iedere 2e maandag van de maand

Verzamelen om 10.30 uur

bij Buurthuis Lydia, Roelof Hartplein 2a, Amsterdam