De sing alongs zijn terug in Buurthuis Lydia

De Sing Alongs heten voortaan 'zing met ons mee' en zijn terug in het buurthuis. Buurtbewoonster Marian staat klaar om je mee te nemen op een muzikale reis waarbij je helemaal kunt losgaan op je favoriete deuntjes. Bij binnenkomst ontvang je een speciaal samengesteld songboekje, vol met bekende nummers waaruit je naar hartenlust kunt kiezen. Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon graag mee neuriet, er is voor elk wat wils.
Wat deze middag extra speciaal maakt, is dat Marian haar gitaar erbij pakt voor de ultieme muzikale vibe. Haar begeleiding voegt een extra dimensie toe aan de gezelligheid, waardoor het niet alleen een zangmiddag is, maar een complete muzikale ervaring.
Woensdag 27 maart en 22 mei 2024
15.00  tot 16.15 uur
Buurthuis Lydia, Roelof Hartplein 2a
Entree: kosteloos
Koffie/thee voor eigen rekening